Telefoonnummer: 0592-269386

Over ons

Het bedrijf

Margriet Nienhuis 

Een serieuze aanpakster met 30 jaren ervaring in de personeelssector. Al tijdens haar studie werkte zij als intercedente bij ABG Uitzendbureau in Groningen. Hier heeft zij vele facetten van het personeel- en uitzendwerk in de praktijk geleerd: de werving en screening van personeel, het houden van intakes, het onderhouden van contacten met kandidaten en opdrachtgevers, contracteren, roosteren, verlonen, uitbetalen etc. Na haar studie werd zij door ABG gedetacheerd bij onder andere de Martiniplaza Catering en de Euroborg.

Gezien de vraag van het MKB om ondersteunende diensten op het gebied van personeelszaken en haar behoefte aan een nieuwe uitdaging, startte zij in 2008 Nienhuis Personeelsdiensten. Inmiddels maken circa 130 bedrijven naar volle tevredenheid van deze diensten gebruik. Sinds 1 januari 2024 is Margriet een samenwerking aangegaan met Evelien Dagelet en werd Loonwijs opgericht.

Evelien Dagelet

Evelien heeft vele jaren werkervaring in de loonadministratie. Ze is begonnen in de uitzendbranche, waar zij en Margriet elkaar hebben leren kennen. Vervolgens is ze via een klein uitstapje bij een inspectiebureau terecht gekomen in de accountancysector. Maar de ambitie om voor haar zelf te beginnen was er al lange tijd. Dus toen Margriet haar hiervoor benaderde was de keuze snel gemaakt. Op 1 januari 2024 hebben zij en Margriet daarom samen Loonwijs opgericht.

Annet Alberts

Sinds 2001 werkzaam in de loonadministratie bij verscheidene werkgevers. In maart 2014 is ze gestart met een eigen kantoor aan huis naast haar baan maar sinds februari 2023 heeft ze volledig gekozen voor het ondernemerschap. Al enige jaren is ze een ondersteuning voor Margriet en omgekeerd.